Edebiyat Kitapları

02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy PDF indir

02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy PDF indir, e-kitap sitemizde 02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. N.G. Kabal tarafından kaleme alınan 02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy kitabı 360 sayfadan oluşup, Ciltsiz kapak olarak yayınlanmıştır. 02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy kitabını 9786254487996 numarası ile kontrolünü yapabilirsiniz. 02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy kitap özeti, 02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy pdf oku, 02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy yandex, N.G. Kabal e-kitap pdf, 02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy PDF Drive, 02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy Epub ile alakalı indirme linkleri makalemizde.

02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy PDF Oku

02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy Kısa Özet

“Güvenli kozamdan çıkmıştım, kanatlarım arkamda büyüyordu ve uçmaya hazır olduğumu biliyordum.”

Dış görünüşleri birebir benzese de hayatları ve hayalleri

bir o kadar farklıydı. Dolunay seneler sonra ayrı düğtüğü ikiz kardeşini bulmuş ve ufak bir aksilikle kendini onun hiç bilmediği yaşamının ortasına savurmuştu.

Lüks ve konfor içinde büyüyen Dolunay’ın tek istediği kardeşi ile ilgili bilgi sahibi olmaktı. Lakin ahşap bir evde kimsesiz çocuklarla birlikte yaşadığını öğrendiği Çiçek’in yaşamı tahmin ettiğinden daha zordu ve sakladıkları

bununla sınırlı değildi. 

Dolunay kardeşinin sırlarını keşfederken oynadığı oyun tanık olduğu fedakarlık, dostluk ve kalbini ilk kez bu kadar bi hayli hızlı attıran duygularla onun için bir karnavala dönüşür.

Kaçtığı yaşamına dönüp bu oyuna bir son mu verecekti yoksa ayçiçeği gibi yüzünü güneşe

dönebilecek miydi?

02:02 Ayçiçeği Karnavalı – Cep Boy PdF indirmek için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu