Araştırma Kitapları

1000 Soruda Malzeme Bilimi PDF indir

1000 Soruda Malzeme Bilimi PDF indir, e-kitap sitemizde 1000 Soruda Malzeme Bilimi kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Uğur Soy tarafından kaleme alınan 1000 Soruda Malzeme Bilimi kitabı 718 sayfadan oluşup, Ciltsiz kapak olarak yayınlanmıştır. 1000 Soruda Malzeme Bilimi kitabını 9786054925384 numarası ile kontrolünü yapabilirsiniz. 1000 Soruda Malzeme Bilimi kitap özeti, 1000 Soruda Malzeme Bilimi pdf oku, 1000 Soruda Malzeme Bilimi yandex, Uğur Soy e-kitap pdf, 1000 Soruda Malzeme Bilimi PDF Drive, 1000 Soruda Malzeme Bilimi Epub ile alakalı indirme linkleri makalemizde.

1000 Soruda Malzeme Bilimi PDF Oku

1000 Soruda Malzeme Bilimi Kısa Özet

“Soru-Cevap Konu Anlatımlı ve Tamamı Çözümlü 1000 Soruda Malzeme Bilimi” kitabı, mühendislik ve teknik alanlarda eğitim gören Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi öğrencilerinin, Meslek Yüksekokulu teknik alanlarda okuyan öğrencilerin, Malzeme Bilimi ve Teknolojisi konularına ilgi duyan araştırmacı, uzman, akademisyen, sanayici ve işletmecilerin istifade edebileceği temel bir kitap niteliğindedir.

Bu kitap, Malzeme Bilimi`ni soru-yanıt konu anlatımı tekniği ile öğretirken, diğer yandan öğrencileri sınavlara hazırlamaktadır. Her bölümün başında bulunan sorular, konuları öğretecek biçimde en basitten zora doğru sıralanmıştır. Diğer yandan; klasik, yorum, problem ve karşı karşıya geldirmalı olmak üzere çok değişik soru türleri aracılığıyla öğrenciler farklı tipte soruları çözebilme kabiliyetine kavuşacaklardır. Ayrıca kitapta, önceden çıkmış kısa sınav, vize, final ve bütünleme sınav soruları ve çözümleri de bulunmaktadır.

Kitapta bulunan soru türleri; öğretici ve kavram soruları, yorum ve sözlü sınav soruları, kısa sınav, vize, final ve bütünleme sınav sorulan, bilim sınavı sorulan, yüksek lisans ve doktora soruları, yeterlilik ve doçentlik sorularıdır.

1000 Soruda Malzeme Bilimi PdF indirmek için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu