Ekonomi Kitapları

2022 Yeni Ekonomi PDF indir

2020 Yeni Ekonomi PDF indir, e-kitap sitemizde 2020 Yeni Ekonomi kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Erkan Öz tarafından kaleme alınan 2020 Yeni Ekonomi kitabı 200 sayfadan oluşup, Ciltsiz kapak olarak yayınlanmıştır. 2020 Yeni Ekonomi kitabını 9786054182343 numarası ile kontrolünü yapabilirsiniz. 2020 Yeni Ekonomi kitap özeti, 2020 Yeni Ekonomi pdf oku, 2020 Yeni Ekonomi yandex, Erkan Öz e-kitap pdf, 2020 Yeni Ekonomi PDF Drive, 2020 Yeni Ekonomi Epub ile alakalı indirme linkleri makalemizde.

2020 Yeni Ekonomi PDF Oku

2020 Yeni Ekonomi Kısa Özet

Hazır Olun!
En büyük ekonomik kriz yaklaşıyor.
Hepiniz önleminizi alın.
Krizi Fırsata Dönüştürebilirsiniz…

Ekonomide büyük bir `tufan` hızla bize doğru yaklaşıyor. Bildiğimiz anlamda dünya sona erecek. Lakin korkmaya gerek yok; felâkette ayakta kalmak olabilecek. Hatta basit önlemlerle bu büyük yıkımı yaşamınızın fırsatına dönüştürebilirsiniz.

Ekonomik krizler neden artık yoksul ülkelerde değil de zengin ve gelişmiş ülkelerde çıkıyor? Sovyetler Birliği yıkıldı. Amerika da onunla aynı yoldan mı gidiyor? Kapitalizm gerçekte nedir? Çin`de ceviz piyasasında bile balon var. Evet, bildiğimiz ceviz! Peki ya Türkiye? Bizim borsamızda da balon oluşmuş olabilir mi? `Batmayacak kadar büyük` bankalar `2008 Krizi`nden sonra uslandılar mı? Yeni finansal skandallar hangi alanlarda görülebilir? Bunların `Lost` dizisi ile ne ilgisi var?

Büyük felaket kapitalizmi tamamen yıkacak mı? Dev dalgalara karşı kendinizi nasıl koruyabilirsiniz? Sular çekildikten sonra hangi iş alanları yatırım yapmak için uygun olacak? Türkiye bu ortamda ne yapmalı? Ekonomi gazetecisi ve eski The Wall Street Journal muhabiri Erkan Öz, tüm bu soruları yanıtlıyor.

 

2020 Yeni Ekonomi PdF indirmek için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu