Hukuk Kitapları

5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu PDF indir

5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu PDF indir, e-kitap sitemizde 5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Süreyya Başlı tarafından kaleme alınan 5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu kitabı 157 sayfadan oluşup, Ciltsiz kapak olarak yayınlanmıştır. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu kitabını 9786051469850 numarası ile kontrolünü yapabilirsiniz. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu kitap özeti, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu pdf oku, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu yandex, Süreyya Başlı e-kitap pdf, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu PDF Drive, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu Epub ile alakalı indirme linkleri makalemizde.

5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu PDF Oku

5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu Kısa Özet

Süreyya BAŞLI, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu’nda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit Ve Cebir Suçu, Yüksek Lisans Tezi, Kırıkkale, 2016.
5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu’nda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit Ve Cebir Suçu adlı tezimizde; kanunda tarifi açıkça yapılmamış olan tehdit ve cebir suçlarına ilişkin etraflı açıklamalar yapılarak bu suçların geniş bir şekilde bir biçimde sınırı ortaya konulmaya çalışılmıştır. Doktrinin mevzulara yaklaşımı ve Yargıtay uygulamalarının ne biçimde olduğu, derinlemesine ele alınıp kanun maddeleri detaylamasına incelenmiştir. Tehdit ve cebir suçu; kanunun, hürriyete karşı suçlar başlıklı yedinci bölümünde ele alındığından hürriyet kavramından ne bilinmesi gerektiği bu suçlardan önce incelenip ilk kez bu mevzu üzerinde durulmuş ve akabinde suçlar ayrıntılı tetkik edilmiştir.

5237 Sayılı Türk Ceza Kanununda Hürriyete Karşı İşlenen Suçlardan Tehdit ve Cebir Suçu PdF indirmek için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu