Hukuk Kitapları

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması PDF indir

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması PDF indir, e-kitap sitemizde 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Nahide Siller tarafından kaleme alınan 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması kitabı 179 sayfadan oluşup, Ciltsiz kapak olarak yayınlanmıştır. 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması kitabını 9789752449473 numarası ile kontrolünü yapabilirsiniz. 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması kitap özeti, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması pdf oku, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması yandex, Nahide Siller e-kitap pdf, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması PDF Drive, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması Epub ile alakalı indirme linkleri makalemizde.

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması PDF Oku

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması Kısa Özet

Ticari yaşamın vazgeçilmezi ve günlük yaşamın bir rutini durumuna gelen elektronik ticaret çok çeşitli hukuki problemleri bünyesinde barındırmaktadır. Söz konusu durum hukuk alanında çalışmaların yapılmasını kaçınılmaz kılmıştır. Bu problemlerin temelinde elektronik ticaretin temeli olan elektronik vasıtalarla kurulan sozlesmeler bulunmaktadır.

Elektronik vasıtalarla kurulan sozlesmeler, elektronik iletisim arac ve yontemleriyle kurulan sozlesmelerdir. Klasik sozlesmeler gibi tarafların birbirine uygun ve karsılıklı irade beyanları ile kurulur. Elektronik vasıtalarla kurulan sozlesmeler, uygulamada en cok bir tarafın tuketici, diger tarafın satıcı yahut saglayıcı oldugu ve genelde web sitesi vasıtasıyla kurulan sozlesmeler seklinde karsımıza cıkmaktadır.

Calısmamız da bundan dolayı 6502 sayılı Tuketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamı içinde Web Sitesi Vasıtasıyla Kurulan Sozlesmeler konusu ele alınmıs ve hukuki duzenlemelerin baslamasının onemine binaen kurulus asaması incelenmistir.

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Kapsamında Web Sitesi Vasıtasıyla Sözleşmelerin Kurulması PdF indirmek için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu