Macera Kitapları

Lanetli Emanet – Supernatural PDF indir

Lanetli Emanet – Supernatural PDF indir, e-kitap sitemizde Lanetli Emanet – Supernatural kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Joe Schreiber tarafından kaleme alınan Lanetli Emanet – Supernatural kitabı 322 sayfadan oluşup, Ciltsiz kapak olarak yayınlanmıştır. Lanetli Emanet – Supernatural kitabını 9786054482955 numarası ile kontrolünü yapabilirsiniz. Lanetli Emanet – Supernatural kitap özeti, Lanetli Emanet – Supernatural pdf oku, Lanetli Emanet – Supernatural yandex, Joe Schreiber e-kitap pdf, Lanetli Emanet – Supernatural PDF Drive, Lanetli Emanet – Supernatural Epub ile alakalı indirme linkleri makalemizde.

Lanetli Emanet – Supernatural PDF Oku

Lanetli Emanet – Supernatural Kısa Özet

Sam ve Dean’in annesi, esrarengiz ve şeytani bir güç tarafından tam yirmi yedi yıl önce öldürülmüştü. O günden sonra Sam ve Dean’in babası, Amerika’nın arka sokaklarında, karanlık köşelerde yaşayan doğaüstü yaratıklar ile ilgiliki her şeyi iki kardeşe öğretecekti. Nasıl yok edileceklerini de…

Uzun seneler önce, 1862’de, Konfederasyon askerlerinden Jubal Beauchamp, Georgia’daki savaş alanında bir saldırıyı komuta ediyordu. Günümüzdeyse, aynı topraklarda yapılan bir içsavaş canlandırmasında işler git gide fazla gerçekçi bir hal almaya başlamıştı. Sam ve Dean kardeşler, güneye doğru yola koyulduğında, geçmişin aslında hiç de zannettikleri kadar mazide kalmadığını keşfedeceklerdi.

Lanetli Emanet – Supernatural PdF indirmek için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu