Macera Kitapları

Stuart Safiri PDF indir

Stuart Safiri PDF indir, e-kitap sitemizde Stuart Safiri kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Alanna Knight tarafından kaleme alınan Stuart Safiri kitabı 288 sayfadan oluşup, Ciltsiz kapak olarak yayınlanmıştır. Stuart Safiri kitabını 9789944425766 numarası ile kontrolünü yapabilirsiniz. Stuart Safiri kitap özeti, Stuart Safiri pdf oku, Stuart Safiri yandex, Alanna Knight e-kitap pdf, Stuart Safiri PDF Drive, Stuart Safiri Epub ile alakalı indirme linkleri makalemizde.

Stuart Safiri PDF Oku

Stuart Safiri Kısa Özet

“Gerilim romanının kraliçesi…”

– The Times

Ağustos 1811. Galler Prensi George, metresi Creeve Markizi Sarah`yı yatağında ölü olarak bulur. Genç kadın boynundaki inci kolyeyle boğulmuştur. Evli bir kadının, yatağında ölü bulunmasının neden bulunacağı skandalın farkında olan prens, kendini İskoçyalı bir avukat olarak tanıtan Tam Eildor`dan olayı araştırmasını ister. Çok geçmeden kıymetli Stuart Safiri`nin de çalınmış olduğu fark edilir. Tam, onu dört öte yandan kuşatan meşum güçleri alt ederek bu çifte sırrı çözmeye ve bir an evvel geldiği zamana geri dönmeye çalışacaktır.

İlk kitabını 1969 senesinde yayımlayan yazar bu sene ellinci kitabının basımını kutluyor. Roman, oyun ve biyografi yazarı olan Knight`ın eserleri içinde gotik ve tarihi romanlar, polisiyelerin bunun yanında bir de Robert Louis Stevenson üzerine bir çalışması yer alıyor. Victoria dönemi dedektifi Jeremy Faro kişiliğiyle büyük büyük alkış alan yazarın dünyanın dört bir yanından hayranları mevcut.

 

Stuart Safiri PdF indirmek için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu