Macera Kitapları

Gizli Hedef PDF indir

Gizli Hedef PDF indir, e-kitap sitemizde Gizli Hedef kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Robert Goddard tarafından kaleme alınan Gizli Hedef kitabı 336 sayfadan oluşup, Ciltsiz kapak olarak yayınlanmıştır. Gizli Hedef kitabını 9789944338547 numarası ile kontrolünü yapabilirsiniz. Gizli Hedef kitap özeti, Gizli Hedef pdf oku, Gizli Hedef yandex, Robert Goddard e-kitap pdf, Gizli Hedef PDF Drive, Gizli Hedef Epub ile alakalı indirme linkleri makalemizde.

Gizli Hedef PDF Oku

Gizli Hedef Kısa Özet

Okuyucunun merakını hep canlı tutan, entrika, ihanet ve intikam kokuları saçan, heyecan dolu, sürükleyici bir bestseller?

Her şey 1981 yılı Temmuz ayının son Pazartesi günü, tarihi bir mekâna ev sahipliği yapan Avebury köyünde başladı. Sıcak ve mülayim bir öğle saatlerinden sonra genç bir kadın, bir erkek ve iki kızdan bir araya gelen üç kardeşle birlikte tarihi taşlara doğru yürürken, köyün barında Griffin adlı birini bekleyen genç bir adam onları izliyordu. Nereden geldiği belli olmayan bir adamın, üç kardeşten en ufak kızı minibüse bindirip kaçırmasıyla sükûnet bozuldu:

Hepsi topu topu bir saniye sürmüştü. Biraz sonra herkes koşacaktı. Oğlan çocuğu ağlayacaktı. Kadın çığlık atacaktı. Red Lion´un önünde bira içen adam, gözleri kızın asfalt üzerinde yayılan kanlarından kırmızıya boyanan mavi-beyaz elbisesine sabitlenmiş biçimde barın otoparkının duvarının üzerinden atlayacaktı. Kızın gözleri adamınkilerle buluşmuş görünecekti. Ve o gözler bir daha görmeyecekti.

Robert Goddard, Cambridge´de tarih okumadan önce Fareham´da Price´s School´a eğitim gördü. Yazarlığı devamlı iş olarak edinmeden önce de gazetecilik ve öğretmenlik yaptı. Polisiye romanları genelde tarihi öğeler taşır ve İngiltere´nin çevre kasaba yahut kentlerinde geçer. Onlar tipik olarak, komplolar ki uzun zaman saklanmış bir sır, tarihi dokümanların, günlük yahut ağızdan söylenen ve bir kişiden diğerine ulaştırılan yazılar vasıtasıyla kademeli olarak yaşanan öncü karakterleri kapsamaktadırlar.

Gizli Hedef PdF indirmek için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu