Suç Kitapları

Kutlu Kan PDF indir

Kutlu Kan PDF indir, e-kitap sitemizde Kutlu Kan kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Harun Çimen tarafından kaleme alınan Kutlu Kan kitabı PDF Oku.

Kutlu Kan kitabı, 240 sayfadan oluşmuş olup, Ciltsiz kapak olarak yayınlanmıştır. Kutlu Kan kitabını 9786254103414 numarası ile kontrolünü yapabilirsiniz. Kutlu Kan kitap özeti, Kutlu Kan pdf oku, Kutlu Kan yandex, Harun Çimen e-kitap pdf, Kutlu Kan PDF Drive, Kutlu Kan Epub ile alakalı indirme linkleri makalemizde.

Kutlu Kan PDF Oku

KUTLU KAN

Görünenin Ötesinde Gerçekler Vardır…
Kana Susamış Gerçekler

Balat’taki metruk bir köşkte altı genç katledilir. Sadece bir genç kız o katliamdan sağ kurtulabilmiştir: Çiğdem Duman.

Yıllar sonra genç bir avukat olan Cihan Akça, “Balat Katliamı”nı tekrar araştırmaya başlar. Kısmen kendisini ispatlamak, kısmen de failin masumiyetine inandığı için bu cinayetleri aydınlatmaya uğraşır. Lakin her seferinde Çiğdem Duman araya girer ve konuştuğu hiç kimseden yeni bir bilgi alamaz. 

Çiğdem Duman halen bir hukuk öğrencisiyken başına gelen bu olayla yakaladığı şöhreti fırsata çevirerek adli vakaları çözen bir gündüz kuşağı programı yapmaya başlamıştır. Bu da onu seneler içinde ülkenin en bi hayli beğeni alan ve en güvenilir kadını yapar. Bir programında bu katliamı yeniden gündeme getirenlere ateş püskürdükten hemen sonra ortadan kaybolur. Polisin ilk sorguya aldığı kişi de Cihan Akça olur.

Adını temize çıkarmak için mücadele verirken kendini ruhlar, defineler, yeniçeri ayaklanmaları ve şaman büyüleriyle bezeli bir kâbusun içinde bulan Cihan, artık neye inanacağını bilemez.

“Kutlu Kan olay örgüsü ve kuvvetli karakterleriyle bizleri genç avukat Cihan’ın yanı başında enteresan ve sürprizlerle dolu bir davanın peşinde nefessiz bırakıyor. Harun Çimen, yalnızca öykü yazmakta değil, karakter yaratmakta ve okuyucunun ilgisini canlı tutmakta da ne kadar başarılı olduğunu bizlere eşsiz anlatımıyla gösteriyor.”
Ş. Yüksel Yılmaz, Halaskâr’ın yazarı

“Perili bir köşk, sırlarla dolu bir cinayet, birbirinden enteresan karakterler ve hepsinin ortasında acemi bir avukat. Kâh günümüz Türkiyesi kâh Osmanlı dönemi içinde mekik dokuduğumuz Kutlu Kan, şaşırtmacalarla dolu, tüyler ürperten bir polisiye.”
M. İhsan Tatari

“Osmanlı’dan günümüze intikal eden saklı bir dehşetin, Dersaadet’te yeniçeri ihtilallerinin ve kanlı siyasetlerin gölgesinde hayli ürpertili bir serüven bu kitapta sizleri bekliyor. Yerli fantastik edebiyatımızda tanışacağınız bu yeni kalemin yazacaklarını merakla bekleyeceğinizi büyük bir kıvançla söyleyebilirim.”
Mehmet Berk Yaltırık

Kutlu Kan PDF indirmek için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu