Edebiyat Kitapları

03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli PDF indir

03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli PDF indir, e-kitap sitemizde 03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. N.G. Kabal tarafından kaleme alınan 03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli kitabı 416 sayfadan oluşup, Ciltli kapak olarak yayınlanmıştır. 03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli kitabını 9786257077422 numarası ile kontrolünü yapabilirsiniz. 03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli kitap özeti, 03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli pdf oku, 03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli yandex, N.G. Kabal e-kitap pdf, 03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli PDF Drive, 03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli Epub ile alakalı indirme linkleri makalemizde.

03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli PDF Oku

03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli Kısa Özet

Çiçek, bu dünya çapındaki griliği temsil ettiğine inanıyordu. Hiçlikten ibaret olduğunu… İnsanların görmemek için başını çevirdiği ama hep orada olduklarını bildiği kişiydi. Bundan dolayı insanlardan, özellikle varlıklı olanlardan nefret etti ama kendisi gibi yoksul ve kimsesiz olanlarla da hiç yakınlık kurmadı.

En sevdiği yemek, en sevdiği renk…Bir hayali yahut bu dünya çapından istediği hiçbir şey yoktu.

Ama yaşamın kendisi için bir planı daha vardı.

Bir anlaşmaya vardığı mücevher tasarımcısı Ayza, yaşamı Çiçek`e sevdirebileceğine inanıyordu amazamanla Çiçek`le hayattan nefret etmeyi öğrenmeye ekranlara gelecektı.

İkisi de bu anlaşmada kendi oyununu oynuyor ama hiç kimse kimin kazanacağını bilmiyordu.

“İtiraf edilen her günah,bir kereliğine bağışlanmayı hak eder.”

03:03 Dolunayda Açan Çiçek Ciltli PdF indirmek için Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu